Nova 2021. godina

Ove godine smo zahvaljujući velikoj podršci naših donatora i prijatelja Organizacije, uspeli da ostvarimo zadate ciljeve.
Tokom cele godine pomagali smo Ustanovama socijalne zaštite i njihovim korisnicima da prebrode teškoće usled Kovid 19 virusa obezbeđujući im sredstva za ličnu higijenu i higijenska sredstva za dezinfekciju prostorija, kao i didaktičke materijale i školski pribor.

Ustanove kojima smo pomogli su:
– Ustanova za decu i mlade “Sremčica”,
– LOMR “Srce u Jabuci” – Jabuka kod Pančeva,
– Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka”,
– ŠOSO “Sveti Sava” iz Umke.

Takođe, pomagali smo i roditeljima dece sa smetnjama u intelektualnom razvoju sa teritorije gradske Opštine Valjevo, kao i Udruženju građana “Autizam” iz Valjeva.

Za kraj godine smo zahvaljujući Ambasadi Katara, Advokatskoj kancelariji “Vasiljević Legal”, Rotari klubu “Beograd – Global”, Rotari klubu “Beograd – Metropolitan”, kao i mnogim drugim donatorima uspeli da obezbedimo 720 novogodišnjih slatkih paketića za sve korisnike Ustanova sa kojima smo imali saradnju tokom ove i prethodnih godina.

Najsrdačnije se zahvaljujemo prijateljima naše Organizacije bez kojih, u ovim teškim vremenima ne bismo mogli da obradujemo naše drugare kao i da doprinesemo njihovom lakšem boravku u Ustanovama.

Nastojaćemo i u sledećoj godini da aktivno učestvujemo u poboljšanju položaja dece i mladih sa smetnjama u intelektuanom razvoju, kao i da proširimo saradnju na druge Ustanove socijalne zaštite na teritoriji cele Srbije.

H.O. RADOST DECI svima želi puno zdravlja i uspeha u Novoj 2021. godini.